hi_menu_prominent_jaro2015_220x280_cz&en_prw3 1 - page 4-5

Grilovaná norská treska Skrei s cuketovým pyré,
bramborami pečenými na másle a šafránovou omáčkou 450,-
Grilled Norway Skrei cod fish with zucchini puree,
potatoes roasted in butter and saffron sauce
Dušený divoký skotský losos
s jemnou koprovou omáčkou a bazalkovým rizotem 490,-
Stewed wild Scottish salmon
with fine dill sauce and basil risotto
Grilované krevety s česnekovým máslem,
restovanou zeleninou a kukuřičnými těstovinami 490,-
Grilled prawns with garlic butter,
roasted vegetables and corn pasta
Kuře „Tandoori“
s pikantní thajskou zeleninou a basmati rýží 390,-
„Tandoori“ chicken
with spicy Thai vegetables and Basmati rice
Grilovaná kachní prsa,
bramborové noky se slaninou a žampióny 490,-
Grilled duck breast,
potato gnocchi with bacon and mushrooms
P O L É V K Y | S O U P S
Drůbeží vývar
s játrovými knedlíčky a cizrnovými nudlemi 95,-
Chicken bouillon
with liver dumplings and chickpeas noodles
Lilkový krém
se zakysanou smetanou a uzeným lososem 95,-
Eggplant creamy soup
with sour cream and smoked salmon
H L A V N Í J Í D L A | M A I N D I S H E S
Salát „Caesar“ s grilovaným kuřecím masem
marinovaným v medu a zázvoru 290,-
„Caesar“ salad with grilled chicken breast
marinated in honey and ginger
Domácí těstoviny s rukolovým pestem,
chilli, kapary a pecorinem 250,-
Home-made pasta with rucola pesto,
chili, capers and pecorino
1,2-3 6-7,8-9,10-11,12-13,14-15,16-17,18-19,20-21,22
Powered by FlippingBook